STUDIERABAT

 

Vi giver 10 % studierabat på alle klipninger på nær vores Kvik Klipning. Husk, at medbringe gyldigt studiekort. - gælder i tidsrummet

09.00 - 12.00 alle hverdage.

AFBESTILLING

Er du forhindret i at komme, kan du afbestille via onlinebooking, indtil tre timer før din behandling - uden omkostninger.

Telefonisk kan du afbestille din behandling helt op til den aftalte tid.

Vi påskønner at få besked hurtigst muligt, da vi ofte har kunder på venteliste.

Ved udeblivelse betales 100 % af behandlingens pris.

Skulle du komme for sent til en behandling, kan vi ikke garantere gennemførelse af din behandling, men vi vil selvfølgelig gøre alt for at det lykkes.

 

HVORFOR VÆLGE MARIA S GRÜN

Grün er vores grønne afdeling, hvor vi følger alle regler, der er for Grøn Salon. I 2010 åbnede vi dørene i GRÜN, der er afdelingen for dig, der stiller høje krav til økologi og bæredygtighed. Behandlingerne i GRÜN henvender sig til alle - også gravide og allergikere – og behandlingerne er så milde og skånsomme, at næsten alle kan tåle dem. Vi benytter kun produkter, som er kontrolleret og godkendt af Energitjenesten. Vores produkter er gennemtestet og indeholder hverken parabener, kunstig parfume, hormonforstyrrende stoffer og samtidigt er de milde, fri for farlige kemikalier, miljørigtige og bæredygtige. Som prikken over i’et, er alt hvad vi serverer, økologisk.

 

RIS & ROS

Har du ris eller ros, er du altid velkommen til at skrive til os på kontakt@salonmarias.dk – vi svarer hurtigst muligt.
Du kan også altid ringe til os hvis du har spørgsmål på 98 11 72 11.

ÅBNINGSTIDER

Man:   LUKKET

Tirs:    09.00 - 20.00

Ons:   09.00 - 17.30

Tors:   09.00 - 17.30

Fre:    09.00 - 17.30

Lør:    08.00 - 13.00