Velkommen til Maria S

Siden vi i 2006 for første gang åbnede dørene til Maria S, har det været min mission at skabe en trendy og eksklusiv salon. En salon, hvor kreativitet, kvalitet og en stor faglig viden ikke er en målsætning – men en selvfølge. Og det er det stadig.

Så uanset hvilken behandlingsform du vælger, er du garanteret en professionel salonoplevelse – lige fra dialogen med vores dygtige frisører til forkælelsen i vores massagevaskestole. Hos os finder du altid de nyeste teknikker i farve, klip og styling.

Vi lægger stor vægt på, at du føler dig i trygge hænder, når du sætter dig i stolen hos os. Nyd den rolige, afslappende atmosfære i salonen, hvor du og dine ønsker er 100 % i fokus.

Hos os er der plads til, at du kan vælge til og vælge fra. Vi ved, at vores kunder er forskellige – både når det gælder behov, budget og ikke mindst, tid. Vi giver dig derfor mulighed for at vælge mellem flere forskellige behandlingstyper. Du bestemmer helt selv, hvilken behandling, der bedst passer til dig og din livsstil. I alle behandlinger er du garanteret kvalitet og et lækkert, professionelt resultat.

Salonens rene indretning med massagestole og rolig musik, gør behandlingen hos MARIA S til en ahhh-oplevelse for både hår og sind. Vi tør godt love, at du går herfra ikke kun med lækkert hår, men også med et afslappet smil på læben.

Vores personale består af et top professionelt team af dygtige og engagerede frisører, som alle sætter en ære i at være ét skridt foran på talent, trends og kundepleje. Derfor kan du altid regne med en kompetent behandling – uanset hvilken frisør du bestiller tid hos.

Hos MARIA S fører vi kun de bedste kvalitetsmærker indenfor hårpleje og styling. Og i vores grønne afdeling, GRÜN, benyttes kun produkter, der er svanemærkede eller baseret på de bedste økologiske ingredienser.

"Hos os er kvalitet, kreativitet og stor faglig kompetence ikke en målsætning, men en selvfølge".

Vi glæder os til at se dig.